MOEDERDAG BONBONS VERKOOP VOOR EGHW OUTREACH KENIA

Heeft u nog geen idee wat u wilt kopen voor moederdag? Bij deze hebben wij heerlijke luxe bonbons waar uw moeder van kan genieten!

Voor de reis naar Kenia in de zomer 2021 hebben wij nog steeds sponsoringen en  hulp nodig van u! Door deze heerlijke en leuke actie helpt u ons een stukje verder op weg naar het doel dat wij mogelijk willen maken; een reis naar Kenia waarbij we mensen kunnen helpen in hun geloof en hun woonsituatie.

Adresgegevens

Loading...

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van EGHW. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. EGHW heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan EGHW, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.