RUN FOR JESUS 14 APRIL 2024 (EXTERN)

Meld je via onderstaand formulier aan voor ‘Run for Jesus’ en doe mee!

Op zondag 14 april 2024 willen we met een grote groep christenen Jezus zichtbaar maken door mee te doen aan de ¼ Marathon in Rotterdam. De website van de Marathon geeft aan: "Wees trots op jezelf, geloof in wat je doet en laat Rotterdam zien wat je kracht is."

And He said to them, "Go into all the world and preach the gospel to every creature". (Marcus 16:15) Door als loper of toeschouwer aanwezig te zijn met een shirt met christelijke tekst, kunnen we op een laagdrempelige manier Jezus zichtbaar maken. Marathon Rotterdam is één van de snelste marathonsteden ter wereld. In 2023 waren er honderdduizenden toeschouwers en alleen al ruim 14.000 lopers voor de ¼ Marathon.

Geen lid van EGHW?
We organiseren deze actie vanuit de EGHW, maar iedereen mag hier uiteraard aan meedoen. Het doel is namelijk om met zoveel mogelijk christenen mee te doen. Ben jij aangesloten bij een andere gemeente en/of wil jij graag Jezus zichtbaar maken? Meld je dan ook aan via onderstaand formulier!

Hele marathon lopen?
Ben jij zelf al van plan om aan de hele marathon mee te doen en vind je het leuk om dit ook met een t-shirt met christelijke tekst te doen? Meld jezelf hieronder aan als toeschouwer zodat jij ook een t-shirt kunt ontvangen.

Leeftijd
De minimumleeftijd voor het meedoen aan de 1/4 Marathon van Rotterdam is 14 jaar.

De kosten voor deelname aan het event zijn op basis van een schatting, aangezien de Marathon Rotterdam de kosten voor
startbewijzen voor aankomende editie nog niet bekend heeft gemaakt. Indien er een klein bedrag over blijft, dan gebruiken
wij dit voor de organisatie van Run for Jesus en andere evangelisatieactiviteiten.

Persoonsgegevens

Met het invoeren van dit formulier ga je akkoord met de privacyverklaring van EGHW. Je gegevens worden verwerkt in een online ledenadministratie. EGHW heeft de verantwoordelijkheid goed om te gaan met persoonsgegevens die we krijgen van leden en gasten van de gemeente. Dat zouden we niet anders willen en dat zijn we ook verplicht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Deze website en onze ledenadministratie zijn goed beveiligd. De ledenadministratie gaat discreet met de persoonsgegevens om. De persoonsgegevens die in vertrouwen verstrekt zijn aan EGHW, worden alleen intern gebruikt door personen waarvoor de gegevens van belang zijn om hun taak goed uit te kunnen voeren. We verstrekken geen gegevens aan externe partijen.